Vi vægter naturen højt på naturskolen

Naturskolen Åløkkestedet vægter i dagligdagen naturen højt, og vil altid bruge naturen og dens midler på bedste vis. Naturen er nemlig en af de bedste kilder til et  godt liv. Living Superfood har et økologisk univers, der er baseret på naturlige produkter med egenskaber der tilgodeser alle kroppens ønsker og behov – med udgangspunkt i naturen og dens midler. Alle produkterne lynfryses efter produktionen, så alle nærringsstofferne bevares i produktet. Produktsortimentet er bredt og spænder lige fra juicekure til smoothies og suppekure.

En Juicekur er et af de mest populære produkter, da du selv kan vælge mellem mange forskellige sammensætninger i kuren. Living Superfood har Danmarks allerstørste og bedste udvalg af økologiske Juicekure. Sammensætningerne af de forskellige juicer, smoothies og supper har den helt korrekte kombination, så du får et boost og samtidig føler dig mæt undervejs. De lækre juice indeholder et minimum af 80% grønt og et maksimum indhold af 20% frugt. Denne sammensætning laves på baggrund af et ønske om at give kroppen et boost af både vitaminer, mineraler, antioxidanter, fibre og vigtige fedtsyrer, som alle er ingredienser kroppen har brug for til at fungere optimalt. Alle elementerne giver også tilsammen den største og bedste effekt i forløbet. 

Økologien er i højsædet i produktionen og derfor fremstiller virksomheden også selv mange af ingredienserne til juicekurene. Eksempelvis dyrker Living Superfood selv deres hvedegræs, som er en af hovedingredienserne i produktionen. Økologien bidrager til, at kroppen ikke skal tage sig af dårlige fødevarer, sprøjtegift og pesticidrester – så kroppen kan fokusere på at komme ovenpå. 

Juicekurene er en effektiv metode til at kickstarte en sundere livsstil, og er desuden en ideel løsning for dig, som trænger til et skub for at komme i gang med en ændring i livsstilen. Du kan vælge mellem de forskellige juicekure, der varierer i længde og indhold. Juicekurene spænder fra 1 til 8 dage, og du kan derfor selv vælge hvor længe du vil være på en af de lækre kure. Du kan også prøve kræfterne af med konceptet ‘Juicedagen’, der indbærer, at du ugentligt kommer til at have en dag på juicekuren, men resten af ugen indtager mad som på normal vis. Hvis du i forvejen har en meget aktiv livsstil, så kan du også prøve kræfterne af med en særligt sammensat Fitness Juicekur, der har ekstra fokus på et højere protein- og energiindtag end de almindelige juicekure.

Bring din krop tættere på naturen og gør noget godt for din krop! Din mave får ro med de naturlige ingredienser, du booster dit immunforsvar med de mange anti­oxidanter og det høje fiberindhold. Det afbalancerede fiberindhold gør noget godt for maven og sindet. Det daglige kalorieindtag, som findes i juicekurene får kroppen til at rydde op og ud i de gamle og trætte celler og gøre dig yngre og sundere indeni. Tag et kig på alle de gode kure og vælg den, der passer bedst til dig, din krop og dine ønsker for kuren!