Kørselsfradrag når du skal i skoven

Naturen er skøn, det ved vi alle. Når træerne blomstre i foråret til de falmer i efteråret, kan man på naturskolen i åløkkestedet opleve de mest fantastiske ting. Lad dig inspirerer ved at besøge naturskolen i de naturskønne omgivelser. Her er der mulighed for at tage billeder af bøgetræer, egetræer, pæretræer, æbletræer, birketræer og mange mange flere. Hvis du er glad for kirsebærtæer så blomstre de også her og du kan tage de bedste billeder af af dem. Når du tager billeder af naturskønne omgivelser kan du fratrække de fleste af dine omkostninger, hvis du er freelance fotograf. Det kræver blot at du har en smule indtægt på de naturbilleder du tager. Nedenfor beskrives de fradrag, som du skal huske at benytte dig af, når du er naturfotograf.

Kørselsfradrag og befordringsfradrag

Beregningsgrundlaget for arbejdsgiverbidraget for brændstof til biler, er baseret på det beløb som er sat er erhvervsstyrelsen. Du skal rapportere beløbet til dine medarbejdere. Beløbet divideres med 10 og eventuelle restbeløb fjernes. Derefter tilføjes summen til grundlaget for arbejdsgiverbidrag. Skattefradraget er derimod baseret på antagelsen om, at skatten allerede er betalt og på grund af visse betingelser, er der fastsat gennem lovgivning, at de skal returneres til skatteyderen. Andre beregningsmetoder kan også være acceptable og mere passende i forhold til omstændighederne. Du bør overveje, hvilken metode der er bedst for dig, og hvilke kriterier du skal opfylde for at modtage fradrag. Du kan finde ud af mere om fradrag til transport til og fra arbejde på TastSelv. Selvom den regeringen ikke gennemførte skattemæssige incitamenter på grund af beredskabet, overvejer den de udgifter, som virksomhederne skal afholde i dette trin med henblik på skattefradrag. Du kan altså samlet set fratrække alle de udgifter du har haft til kørsel ud til den smukke natur. Du kan endda også benytte det når du skal ud at se på fugle eller blomster. Natur og skat hænger simpelthen sammen. 

Hvad er skattefradrag?

Naturen hjælper dig til at optimere dine fradrag. Hvis din indkomst er kr. 50.000, og du gav en gave på kr. 1.000 til din foretrukne velgørenhedsorganisation sidste år, kan du fradrage denne gave som skattefradrag, og du bliver kun beskattet med kr. 49.000 i stedet for kr. 50.000. Du kan også selv finde ud af din medarbejders foreløbige skatteoplysninger ved at fremsætte en såkaldt anmodning. Derefter får du de oplysninger, der kræves for at foretage skattefradrag, uden at medarbejderen skal vise deres årsopgørelse. Men det skaber kun fundamentet. Fra bidrag til pensionsplaner til renter til boliglån er der massere af skattefradrag derude, som du muligvis kan drage fordel af. Når du har været ude i naturen og har samlet grøntsager eller frugter op til dit naturkøkken, så kan du også fradrage hele udgiften. 

Beregn din løn skat

Både lægeudgifter og de ressourcer, der investeres for at undgå smitte fra Covid-19, kan betragtes som fradrag for sikkerhed og hygiejne, der er relateret til kontinuiteten i operationerne. Fristen for betaling af den resterende skat for 2019, dvs. forskellen mellem den beregnede skat og det årlige beløb, er fastsat til 15. september eller 20. september for en onlinebetaling på mindre end kr. 300 eller trækkes tilbage i fire månedlige rater fra 25. september til 25. december 2020. Skattefradragsberettigede udgifter er dem, vi skal foretage for at dække nogle af vores grundlæggende behov såsom sundhed eller bolig, og som kan trækkes fra i det skattepligtige grundlag, det vil sige det beløb på din årsopgørelse, som skatten beregnes af. I mange tilfælde giver disse fradrag os mulighed for at reducere betalingen af ​​skatter, som vi skulle foretage, hvis vi ikke havde dem.

Når du beslutter, om du vil specificere, skal du huske, at du vil give afkald på fradraget. Derfor, efter at tilføje dine specificerede fradrag, du har brug for dig til at sikre, at det samlede tal er større end standard fradrag for din arkivering status i redegørelsen. Hvis ikke, skal du virkelig betale mere skat, hvis du specificerer.

Generelt får du meget livskvalitet ud af at besøge naturskolen og det bedste ved det hele er at alle udgifterne kan fratrækkes i SKAT. Velbekommen!