overlevelse

Inviter vennerne på overlevelsestur og betal hele gildet

Dine venner er der i medgang og modgang. De hjælper dig i de svære tider, men er samtidig også klar på sjov og spas. De gør livet lidt sjovere – men husker du, at du få sagt, hvor taknemmelig du er for dem i den travle hverdag? Desværre er ordet ofte “nej”, hvilket er alt for ærgerligt. Du kan sige tak på mange måder, men hvorfor ikke sige tak til dem ved at invitere dem på en overlevelsestur. Hvis du ikke lige har pengene til det, kan du låne af tempest. Der er derfor ingen undskyldninger for ikke at invitere dine venner med på en uforglemmelig tur.

Overlevelsestur på Naturskolen Ålykkestedet

Når man begiver sig ud på en overlevelsestur, kommer man ud af sin comfort-zone og bliver udfordret. Det handler ikke længere om alle de materielle ting, som vi er vant til i hverdagen – men nu mere om at overleve ved hjælp af naturen. Mange mennesker frygter sådan en tur inden, men det giver perspektiv på tingene, hvorfor mange efterfølgende er positiv overrasket over at have været på sådan en overlevelsestur. Du kan blandt komme på overlevelsestur på Naturskolen Ålykkestedet. På denne naturskole er der plads til mange mennesker, hvorfor du ikke behøver at sætte begrænsning på, hvor mange af dine venner som skal med. Derudover lægger Naturskolen Ålykkestedet i fantastiske omgivelser. Rundt om naturskolen er der grønne skove, åbne marker samt søer og vand, hvilket giver et smukt syn.

Lån med tempest

Sådan en overlevelsestur koster mange penge, men fortvivl ej –  Tempest kan hjælpe dig med at tage et forbrugslån, sådan at du kan give dine venner, det som du skylder dem. Et forbrugslån er et frit lån, hvilket vil sige, at du selv kan bestemme, hvad du skal bruge pengene til. Du skal således ikke redegøre for, hvad pengene skal bruges til overfor din bank. Tempest hjælper dig med at det rette forbrugslån. På Tempest kan du nemlig få en oversigt over de forskellige forbrugslån ud fra priser, renter og gebyrer. Således kan du finde det forbrugslån, som matcher dine behov og ønsker.

Få pengene med det samme

Når du tager et forbrugslån via tempest, så kan du få pengene overført til din konto, så snart banken har godkendt det. Det gode er, at banken kan godkende pengene selv på helligdage og weekender, og du kan således hurtigt og nemt få pengene. Du kan derfor på ingen tid få arrangeret en overlevelsestur til dine venner. Husk citatet “den eneste måde at have en ven på, er at være en”, og derfor fortjener dine venner, at du gør noget ekstra for dem. De skal værdsættes og hvorfor ikke gøre det med overlevelsestur, hvor I virkelig bliver udfordret sammen. På den måde kan I lære hinanden endnu bedre at kende og få et endnu stærkere og bedre venskab. Og der er på grund af Tempest ingen undskyldninger for ikke at pleje dine venner.