Byg den bedste naturlegeplads

Dette er sponsoreret indhold

En legeplads er ikke bare en legeplads. En legeplads er et sted, hvor børn har plads til at udfolde deres fantasier i både eksisterende og selvopfundne lege. Hvis de voksne samtidig sørger for at bygge en spændende og solid legeplads med masser af muligheder, så kan børnene også være mere fysisk aktive og få brændt deres krudt af på en sjov og sund måde. 

Bæredygtighed og robuste gyngestativer

En naturlegeplads er et fantastisk sted til leg og udfoldelse. Men… med en naturlegeplads kan man også gribe muligheden for at lære børnene om de bæredygtige materialer, som naturen kan give os. Der er en anden charme, sjæl og robusthed over en legeplads bygget i bæredygtige materialer såsom robinie træ, som er den træsort, der har længst levetid, når den er i kontakt med en jordoverflade. Robinie træ anvendes blandt andet i produktionen af gyngestastiver. 

Gyngestativer er ofte noget af det mest populære på en legeplads. Her kan børnene få vind i håret og kilden i maven. Derfor leder gyngestativer også op til lidt vildere leg, hvor børnene kan lege, samtidig med at de kan styrke deres koordineringsevner og balance. Gyngestativer skal derfor også kunne holde til meget. De skal være robuste, og de skal have en lang levetid, så de ikke forgår for hurtigt. Man bør derfor altid vælge nogle stærke og kvalitetssikre gyngestativer – F.eks. gyngestativer som disse hos Max Horsens! 

Send et positivt signal

Bæredygtighed er kvalitet i sig selv, og det er en kvalitet, som er kommet i mere og mere fokus i løbet af de seneste mange år. Det er vigtigt med bæredygtighed, så vi kan passe på vores jordklode, og den viden skal de helt unge generationer også lære, så de engang er klar til at overtage efter dem, der er voksne nu. Miljøet og naturen har fået en større prioritering, og en naturlegeplads kan være det perfekte sted til at tale med børnene om nødvendigheden i at passe godt på Moder Jord. Noget som mange børn godt kan forstå, og som mange  går op i fra en meget tidlig alder. En naturlegeplads indbyder til sanselig aktivitet, sjov, leg og naturforståelse. Med en naturlegeplads bygget i bæredygtige materialer kan man sende et positivt signal til både børnene og forældrene om god klimabevidsthed.